joi, 2 februarie 2017

Sterilizare pupinel valabilitate

Termenii produs sterilizant sau sterilizare chimică sunt utilizaţi pentru o gamă. Nu utilizaţi cutii metalice neperforate pentru sterilizarea la autoclav. Pupinelul este un dispozitiv utilizat pentru sterilizarea instrumentelor și materialelor de uz stomatologic care nu se pot steriliza în .

Autoclav = vas inchis ermetic folosit la sterilizare, sub presiune. Indicator sterilizare caldura uscata, Pupinel, rola, autoadeziv. Sterilizarea este evidentiata prin schimbarea culorii de pe indicator din verde in maron, dupa expunerea la sterilizare cu caldura uscata. Termen de valabilitate: mai 2018 .

Cel mai mic pret pentru Indicator sterilizare Pupinel la numai 63. Produse la promotie in categoria Indicatori si pungi sterilizare. Cele fizice presupun căldură uscată (sterilizarea prin aer cald în etuva – PUPINEL – la 1de grade, timp de o oră pe zi) şi căldura umedă . Indicator sterilizare caldura uscata pupinel 19mmxm rola - oferta firmelor medicale din Romania.


Informatii utile despre procesul de sterilizare a instrumentarului din cadrul activitatii. Pungile astfel ambalate sunt trecute in autoclav, unde stau de minute la o. Pungile astfel sterilizate auun termen de valabilitate de luni de la momentul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare