vineri, 3 februarie 2017

Laurentiu trocan

Laurenţiu Trocan s-a alăturat echipei D-Link în 20pe poziţia de director de vânzări. Afacerile D-Link în România s-au situat la milioane . Laurenţiu Trocan, promovat de taiwanezii de la D-Link pe poziţia de country manager. Martie 201 D-Link l-a desemnat pe Laurenţiu Trocan în funcţia de Country Manager in Romania.


Vizualizaţi profilul profesional al lui Laurentiu Trocan pe LinkedIn. LinkedIn este cea mai mare rețea de afaceri din lume, care îi ajută pe profesioniștii precum . Laurențiu Trocan s-a alăturat echipei D-Link în 201 dezvoltând strategii de marketing și vânzări, atât pentru sectorul business, cât și pentru .

Martie 201 D-Link l-a desemnat pe Laurențiu Trocan în funcția de Country Manager in Romania. Laurențiu Trocan s-a alăturat echipei . Laurenţiu Trocan este noul Country Sales Manager al D-Link România, unul dintre furnizorii importanţi de soluţii . Laurentiu Trocan s-a alaturat echipei D-Link in 201 dezvoltand strategii de marketing si vanzari, atat pentru sectorul business, cat si pentru . Laurenţiu Trocan este noul Country Sales Manager al D-Link România, informează un comunicat oficial al companiei, remis Manager Express.

Vezi profilurile persoanelor care poartă numele de Laurentiu Trocan. Laurentiu Trocan despre CBC Romania. Laurenţiu Trocan, care până de curând a gestionat vânzările companiei taiwaneze D-Link de pe plan local, a fost promovat luna aceasta în . Incepand cu acest an, Laurentiu Trocan (foto) este noul country sales manager al D-Link Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de . Citeste cele mai recente stiri de business despre Laurentiu Trocan publicate pe wall-street.


As of March D-Link Romania appoints Laurentiu Trocan the new Country Manager, a press release informs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare