miercuri, 1 februarie 2017

Ingrijire copil craiova

Caut femeie Interna îngrijire bătrână la 5km Craiova. Gaseste bona potrivita pentru copilul tau in Craiova. Posteaza anuntul tau de angajare bona in Craiova sau aplica la anunturile postate, daca vrei sa lucrezi ca bona.

Caut Urgent Bona - Menajera in Craiova. URGENT - Cautam bona experienta in Craiova. Ma intereseaza o bona care sa aibe grija de un copil de ani si luni la ia acasa (cre sa fie amenajata corespunzator) de la oara 8 . Doreste sa lucreze in localitatea: Craiova.

Sunt o persoană serioasă,educata, responsabila si fascinata în ceea ce priveste ingrijirea copiilor si educarea lor. Căută-ți locul de muncă: ingrijire copii în Craiova. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 55.


Ingrijire copiiIngrijire batraniAjutor scoalaIngrijire casaIngrijire animale. Tara: Romania Oras: Dolj Localitate: Craiova. Prezentare completă a Primăriei şi Consiliului Local Craiova, hotărâri, legislaţie, Centru Informare Cetăţeni, acte utile, audienţe, agenda evenimentelor, catalog .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare