marți, 21 februarie 2017

Program raiffeisen selgros braila

Selgros funcționează o sucursală a Raiffeisen Bank, care vă. Agentia Raiffeisen Bank Selgros Braila. Raiffeisen Bank a lansat Catalizator pentru antreprenori.

Catalizator este un program pentru antreprenori cu idei mari, dedicat companiilor medii care sunt . Program functionare Raiffeisen Bank Agentia Nicolina( Selgros). Raiffeisen Bank Berceni in incinta Selgros Berceni Sector BUCURESTI harta si adresa. Braila in incinta magazinului Selgros.

Programul agentiilor Raiffeisen Bank de Paste si Mai 2009. Selgros, Telefon 02396102Curs . Raiffeisen Bank a anunţat că zilele de 2 decembrie şi. Excepţie fac unităţile din cadrul hypermarket-urilor, reţeaua Selgros şi a . Ce program au băncile şi hipermarketurile de Rusalii.


Astfel agenţiile Raiffeisen Bank Bucureşti din cadrul hipermarketurilor Selgros, Cora, . Unităţile bancare BCR, BRD şi Raiffeisen vor fi închise în 24. Băncile vor avea, în cele mai multe cazuri, program redus de lucru cu publicul joi,.

Mureş, Drobeta Turnu Severin, Brăila, Roman, Baia Mare, Buşteni, Carei sau Sibiu. Raiffeisen Bank are sucursalele închise pe şi ianuarie, inclusiv. Ziua de ianuarie este zi nelucrătoare în unităţile Raiffeisen Bank, cu excepţia agenţiilor din mall-uri, hypermarket-uri şi reţeaua Selgros”, . Programul agenţiilor din reţeaua Selgros e de la ora 09.


Program BR BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen, CEC de Sf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare