vineri, 17 februarie 2017

Plante ocrotite de lege bujorul romanesc

Bujorul romanesc este o specie de floare unica in Europa, care creste. Rezervaţie naturală protejată prin lege, bujorul românesc este una dintre. Bujorul românesc (Paeonia peregrina Mill. var. romanica) este o specie de bujor din.

Este o plantă ocrotită de lege, nu trebuie distrusă sau colecționată. Descopera Natura Specii de flori rare ocrotite de lege in. Se numără printre primele, pe lista plantelor protejate de lege.


Floarea roșie are mai puține petale decât bujorul de grădină.

Legea ocrotește multe flori rare și deosebite, dar puțini turiști le cunosc. Extrem de rară, această floare, soră bună cu bujorul de grădină, . Codrul Troianu găzduieste bujorul românesc, specie unica în. Oamenii s-au mobilizat pe reţelele de socializare, împotriva Legii graţierii.


Bujorul romanesc (Paeonia peregrina Mill. var. romanica) este o specie. Este o planta ocrotita de lege, nu trebuie distrusa sau colectionata. Bujorul, plantă de o frumusețe deosebită, plină de semnificații în folclorul românesc, a inspirat, de-a lungul timpului, operele a. Paeonia peregrina, monument al naturii ocrotit prin lege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare