luni, 27 februarie 2017

Populatie braila 2015

Clasamentul localităţilor din ţara noastră în funcţie de populaţie este condus. TOP- Populaţia stabilă la ianuarie pe localităţi. Brăila se află sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Est.

Pentru din populație, apartenența etnică nu este cunoscută. Din statistica Directiei Regionele de Statistica Braila, reiese ca si in luna octombrie 201 numarul nascutilor vii a scazut, iar a deceselor a . La ianuarie 20populatia Romaniei dupa domiciliu a fost de 22279. Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Iasi, Mures, .

Recensamant populatie braila - Braila. La doar cativa kilometri de municipiul Braila, intre Dunare si Siret, dar si la jumatatea. Populatia a inregistrat numeroase fluctuatii de a lungul anilor.


In 192 dupa desfiintarea raialei si eliberarea de sub turci, orasul numara 9de locuitori. Principalii indicatori economico-sociali ai judeţului Brăila, realizaţi în anul 2015. Prin ce alte legende mai este Braila recunoscută? Castelul de Apă, ce avea să alimenteze aproape jumătate din populaţia Brăilei, a fost construit de Primarie abia pe la 1910. Conform INS, oraşul Galaţi avea, la ianuarie 201 nu mai puţin de.


Braşov (2700), Ploieşti (2200) şi Brăila (2100).

Situat în sud-estul României, în Câmpia Română, judeţul Brăila se întinde pe o. Ponderea numărului de şomeri, din municipiul Brăila, în populaţia stabilă în . Evidenta Populatiei Braila isi modifica programul si suplimenteaza numarul de functionari. Logo Primaria Municipiului Braila. Sunt prezentate informaţii despre conducerea, organizarea, activitatea şi decretele instituţiei şi ale Consiliului Local, declaraţii de avere ale funcţionarilor şi . SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR BRAILA - PERMISE AUTO.


A COMITETULUI JUDETEAN PENTRU SITUATII DE URGENTA BRAILA. Sistemului national informatic de evidenta a populatiei, date necesare pentru actualizarea Registrului National de . Populaţia stabilă a României este de 2milioane de locuitori,. Călăraşi (28locuitori) şi Brăila (30locuitori). Coordonate Braila (latitudine, longitudine): 45.


Populatia orasului Braila este de 1683locuitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare