luni, 27 februarie 2017

Bucuresteni mutati la sat

Viata, aventurile si intamplarile traite de niste oraseni mutati la tara. Doi oameni simpli, dar cu o poveste sonoră care merită să fie împărtăşită.

Am lasat Bucurestiul pentru un sat din jud Dambovita. Articole care fac referire la Bucuresteni mutati la sat. Bucureșteni mutați la sat”, iar acum vând legume ecologice și verdețuri proaspete, plante .

Oamenii respectivi exista si chiar asa si-au numit business-ul: Bucuresteni mutati la sat. Odata ajunsi acolo, au inceput sa faca ceea ce isi . El, Lucian Iordache, este marinar. Ea, Iuliana Iordache, este specialist în . Produse naturale, fara conservanti, chimicale si alte adaosuri. Greutate: 500-6gr Contin: faina integrala din grau macinat la moara, drojdie, sare, apa.


Cum nu avem forme speciale, cum totul e facut manual, nici o chifla . Acum ceva timp o familie s-a hotărât să părăsească Bucureștiul și să se mute la vreo câțiva zeci de km mai încolo, într-un sat de câmpie. Bine, dar până la urmă v-aţi născut la Bucureşti amândoi, cum spuneţi.

Asa cum ne este denumirea, suntem o familie de bucuresteni mutati la sat. Nascuti si crescuti in Bucuresti, satui de stres, zgomot, legume si fructe fara gust. Pentru ca e foarte sanatoasa, varza kale merita sa ajunga si pe masa noastra si de aceea fermierii bucuresteni mutati la sat s-au hotarat sa o cultive.


Appy Pie is a free app maker software. O familie din București s-a mutat în comuna Răscăeți. Produc legume proaspete, acreditate ecologic.


Mic jurnal de activitati al unor oraseni mutati la tara. Blog din Romania Daca ai blog, aici gasesti comunitatea bloggerilor si cititorilor de bloguri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare