joi, 23 februarie 2017

Simptome egr defect benzina

Simptome egr defect : pornire grea la rece, eventual nu porneste,. Cu alte cuvinte, imi spui ca un motor pe benzina ruleaza mai bine cu gaze . Ce simptome da nefunctionarea supapei EGR Poate fi curatata cu forte proprii Opel Vectra Bbenzina - Audi, BMW,.

Care sunt principalele simptome ale unui EGR defect ( benzina)? Iul 2014De ce se strica asa des EGR la Golf ? Oct 2011Supapa EGRpostăriIul 2009Vectra B si valva EGRpostărifeb. Valva EGR - Motoare pe benzina - vwForum.

Se pare ca trebuie sa-mi schimb valva EGR, nu se mai poate curata. EGR SysteExcessive Flow- egr la motoare pe benzina se . Martor Check engine - benzina - Golf IV BorapostăriNov 2008Din Nou Supapa Egr - LupopostăriIan 2008EGR - probleme - TDi ForumpostăriIan 2007Pompa benzina sau releu ? Motoare pe benzinapostăriNov 2006Mai multe rezultate de la vwforum. Diagnosticarea sistemului de recirculare a gazelor de evacuare.


Pagini similareFoto: Sistemul de control al debitului gazelor arse recirculate – EGR. Din acest motiv apariția unui defect în cazul componentelor sistemului EGR va . Daca nu functioneaza valva EGR(reciclarea gazelor de esapament) dupa un timp se depune funingine. EGR nu imi merge, din discutii de pe alte forumuri am vazut ca se poate curata, doar ca erau discutii despre EGR .

Mi-au spus ca au primit eroare privitoare la valva EGR si mi-au spus ca ar costa cam 20lei. Supapa EGR este o supapa care ajuta la recircularea gazelor de esapament la masina. Ea se monteaza atat pe motoarele diesel cat si pe cele pe benzina.


Daca e infundata supapa Egr motorul va prezenta urmatoarele simptome:. Ca şi motoarele pe benzină, motoarele diesel sunt supuse unor norme de depoluare foarte severe. Emisiile poluante ale acestor motoare sunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare