luni, 13 februarie 2017

Zara sibiu

Trendurile la modă pentru damă, bărbat și copil la ZARA online. Găsiți ținutele la modă, trendurile, noutățile, campaniile și lookbook ZARA. Trendurile la modă pentru damă la ZARA online. Găsiți paltoane, geci, jachete, pantaloni, rochii, fuste, cămăși, bluze, sandale și pantofi ZARA de damă.


Zara Nicolae Balcescu Sibiu iti pune la dispozitie o paleta variata de piese vestimentare pentru femei si barbati, la preturi accesibile! Cataloage noi, promotii, reduceri si oferte in judetul Sibiu la magazine zara. Zara promoveaza un stil fashion accesibil cu produse create special de designeri. Consulta programul de lucru, adresa si catalogul de oferte pentru ZARA Sibiu. Inditex, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa, va deschide magazinul Zara de la Sibiu după modelul unuia ridicat la Roma.


Grupul spaniol Inditex a investit circa milioane de euro în deschiderea unui magazin Zara într-o clădire istorică din centrul oraşului Sibiu. Aproximativ 3de oameni au așteptat deschiderea oficială a primului magazin Zara din municipiul Sibiu. Majoritarea au intrat ca să se uite și au plecat cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare