miercuri, 1 februarie 2017

Curatatorie mega mall

Spalatorie - Curatatorie concept Lagoon in Mega Mall. Adresa: Strada Pierre de Coubertin, numarul 3- Sector Bucuresti. Accesati lista de preturi aferenta serviciilor de curatatorii si spalatorii oferite de EcoClean, valabile numai pentru comenzile online in centrele din Bucuresti. Orașul se schimbă cu un mall pentru tine!


Descoperă o nouă experiență de shopping și distracție! Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site.

Servicii profesionale de spalatorie haine, curatatorie covoare, calcatorie si croitorie rapida in Bucuresti, Ilfov, Craiova, Brasov. Mega Mall (Pantelimon) si Mall Promenada, angajam personal primire- receptie, calcatorese si croitorese. Mall Promenada si Mega Mall, angajam personal primire - receptie, calcatorese si croitorese,.

Eco Clean, cu o experiență de peste ani pe piața serviciilor de spălătorie- curățătorie, va propune în cadrul Promenada un nou concept – sistemul Lagoon . Lavanderia ofera servicii profesioniste de spalatorie haine, curatatorie haine, spalare si curatare covoare, croitorie si. Bucuresti - ECOCLEAN - MEGA MALL - Curatatorie umeda Electrolux Lagoon Woolmark. Electrolux Lagoon MegaMall SDS 12.


Stiati ca in MEGA MALL Bucuresti s-a deschis o noua Spalatorie-Curatatorie Ecologica Lagoon ? Echipamentele profesionale ELECTROLUX au fost livrate de . Angajam lucratori comerciali fara experienta in CCC Mega Mall. Mega Mall Joburi disponibile in București Sector pe Indeed. Curatatoria Go Go Cleaning a devenit una dintre companiile romanesti cu traditie in domeniul prestarii de servicii specializate de curatatorie haine, spalatorie . Mii de persoane au vizitat centrul comercial Mega Mall, deschis.


Banca Transilvania si Credit Europe Bank, curatatorie ECO Clean, . Equilibrium Health Wellness.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare