luni, 20 februarie 2017

Mall nou valcea

NEPI intenţionează să construiască aici un nou parc de retail. Proiectul va intra în concurenţă cu River Plaza Mall al portughezilor de la Sonae . Compania de dezvoltare imobiliară NEPI are în plan să construiască un centru comercial de tip mall în Râmnicu Vâlcea.

Pe terenul fostului CPL, din Râmnicu Vâlcea, NEPI va construi un parc de retail, investiţie ce o să intre în. GALERIE FOTO: VEZI cum va arăta Mall-ul de la CPL din Râmnicu Vâlcea. Valea Oltului intră, din nou, în reparații! CPL din Râmnicu Vâlcea au fost cumpărate de Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI)b de .

Dezvoltatorul NEPI, cel mai mare jucător de pe piața locală imobiliară, va începe, anul viitor, construcția unui centru comercial cu o . Constructia unui nou mall in zona virana a fostei fabrici CPL din Ramnicu Valcea va demara la inceputul lunii martie 201 conform declaratiilor primarului . Constructia unui nou mall in zona virana a fostei fabrici CPL din Ramnicu Valcea va demara la inceputul lunii martie 201 conform declaratiilor . Mall în Râmnicu Vâlcea, pe terenul fostului CPL - Fondul. NEPI intenţionează să construiască la Râmnicu Vâlcea un nou parc de retail. Citeste cele mai recente stiri de business despre Ramnicu Valcea, mall si centre comerciale publicate pe wall-street.


NEPI menționează că poartă discuții cu potențiali chiriași pentru Râmnicu Valcea Mall. Centrul comercial va avea ca ancore un .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare