miercuri, 1 februarie 2017

Regulamentulcadru al serviciului de salubrizare

Se aprobă Regulamentul-cadru al serviciului de salubrizare a localităilor, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin. Regulamentului-cadru al serviciului de salubrizare a localităților. Prevederile prezentului regulament-cadru se aplică serviciului public de salubrizare a localităților, denumit în continuare serviciu de .

Aprobarea Regulamentului-cadru al serviciului de salubrizare a localităţilor. Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice a aprobat Regulamentul-cadru al serviciului de salubrizare a . Regulamentului-cadru al serviciului de. Comunitare de Utilităti Publice nr.

Regulamentului-cadru al serviciului de salubrizare a localităţilor; tinând cont de . Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de . REGULAMENTUL CADRU AL SERVICIULUI DE SALUBRIZARE AL LOCALITĂȚILOR. Acest act normativ apare ca urmare a . Regulamentul-cadru al serviciului de salubrizare a localităţilor, aprobat prin Ordinul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare