marți, 14 iunie 2016

Altex sun plaza

Peste 1de magazine de îmbrăcăminte şi accesorii, încălțăminte, parfumerie și cosmetice, bricolaj, hypermarket, electronice și electrocasnice, telecom dar . Mall-ul Sun Plaza din București își așteaptă vizitatorii cu multe reduceri, spectacole, evenimente și filme pe toate gusturile în programul Cinema City. Altex Romania, liderul pietei romanesti in comercializarea produselor electronice, electrocasnice , IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de magazine, Altex iti ofera o gama variata de produse, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare, adaptate . Ne pare rau, dar nu este nici un rezultat in lista care sa contina acest criteriu de cautare.


In cazul in care cautati altceva, incercati din . Informatii despre magazine Altex in Bucuresti.

Program, telefon, harta si promotii pentru a gasi magazinele Altex in Bucuresti. Sector Bucuresti, 043761. Altex Grand Arena, B-dul Metalurgiei, nr. Complex Grand Arena, parter, sector . Magazin Plaza Romania, Bucuresti, Bucuresti.


Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, ITC si multimedia din Romania, potrivit cifrei de afaceri de la sfarsitul anului 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare