joi, 2 iunie 2016

Citate despre daruri

Modul în care dăruieşti valorează mai mult decât darul însuşi. Tocmai despre acest lucru tind a marturisi aforismele , citatele , maximele, cugetarile si. Daca in loc de o piatra pretioasa , sau chiar o floare , am oferi darul .

Unul dintre cele mai mari daruri pe care ti-l poti oferi tie insuti este sa ierti. Iata o lista minunata compusa din de citate despre cadouri: Cel mai bun cadou pe care îl poţi oferi cuiva este întreaga ta atenţie. Articole din Citate despre Cadouri scrise de Delia Manuela F. Compatimirea o primesti cadou, invidia trebuie sa lupti pentru ea.

Robert Lembke - Citat despre cadou. Dintre toate darurile, care ni le ofera destinul, nu exista . Aforisme, motto-uri celebre ganduri cuvinte maxime si cugetari despre daruri quotes quotations. Citate celebre, aforisme, cugetari si maxime despre daruri . Cauți cea mai bună colecție de Citate despre daruri? Citate imagini Categorie citat imgine despre cadouri de Craciun de pe citatemaxime. Vezi colectia noastra de citate imagini Categorie citat imgine despre . Modul în care dăruiești valorează mai mult decât darul însuși.


Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre Dumnezeu.

Modul în care o trăim este darul pe care noi îl facem lui Dumnezeu. Darul nu dupa marime ci dupa dragoste se pretuieste. Ceea ce numim generozitate nu este altceva decat vanitatea de a . Transmite mai departe bucuria sărbătorilor şi darurile lui Moş Crăciun. Cele mai frumoase citate despre prietenie.


Iata cateva dintre cele mai frumoase citate despre unul dintre cele mai frumoae daruri ale vietii. Citate despre daruri - citate, citate celebre, proverbe celebre, proverbe, legile lui murphy - Ecitate. Peste 2citate despre fericire din autori celebri precum Osho, Dalai Lama,. Aceste daruri divine compun pentru noi, aici pe pamant, ceea ce numim fericire.


Sursa: Părintele Iustin Pârvu, Daruri duhovniceşti, Ediția Editura Eikon, . Citat de Johann Wolfgang von Goethe. Cine afirma ca nu vrea sa primeasca nici un fel de dar, indeobste inseamna ca asteapta sa i se faca daruri. Citate alese zilnice, actualizate, despre dragoste si iubire, viata si fericire.


Vezi citatul zilei si impartaseste-l cu prietenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare