joi, 16 iunie 2016

Pete galbene pe haine albe

Ai observat si tu pete galbene pe hainele tale? Hainele şi lenjeria albe ţinute în şifonier şi nefolosite se aleg, în timp, cu inexplicabile pete galbene. Detergentul obişnuit nu le vine de hac, aşa .

Nu-ți mai arunca bluzele albe doar pentru că au pete galbene la subraț. Lasă să acționeze o oră, apoi spală hainele la mașina de spălat, . Poţi îndepărta petele galbene de pe haine, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Freacă locul cu o soluţie de bicarbonat cu apă, apoi lasă .

Până acum scoteam petele de pe ţesăturile albe cu clor, uitând că acest ingredient este nociv pentru sănătatea noastră şi expunerea la vaporii . Acesta este trucul care iti scoate imediat petele de transpiratie de pe tricou! Grasimea din haine iese prin punerea de pasta de dinti pe pata. Nufar, scoate inclusiv petele galbene din jurul axilei . Petele de rugina de pe rufele albe si din bumbac 1 ies cu Cilit Bang (de-ala praf).


Petele galbene de pe tesaturi se scot cu o solutie de bicarbonat cu . Otet: inmoaie un prosop de hartie cu otel alb nediluat și preseaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare