joi, 8 septembrie 2016

Tipuri de materiale textile

Un material textil, adesea folosit la plural, materiale textile sau doar textile (cuvânt originar din latinescul texere = a țese, a tricota), este un material flexibil, . Accesați Tipuri de țesături - Țesatura este una din cele mai răspândite forme in care se pot găsi materialele compozite textile. Fibrele textile sunt cele mai utilizate de om pentru imbracaminte.

Pâna în prezent au fost testate mai multe tipuri de polimeri pentru aceasta operatie. MATERIALELE TEXTILE NATURALE SI SINTETICE - Atat materialele. Povestea materialelor textile naturale si sintetice.


Catifeaua reiata nu se refera propriu-zis la un anumit tip de material, ci la o anumita . Aproape toate materialele textile pot fi realizate atât din fibre naturale,. Fibre textile - caracteristici definitorii - proprietatile pe care trebuie sa le aibe o fibra. Fibrele sunt materiale cu aspect asemănător cu al părurilor, a căror lungime. Procedee de finisare specifice fiecărui tip de materie primă textilă realizează . Firele sunt produse textile simple sau complexe obţinute prin torsionarea mai. Filarea diferă atît în funcţie de tipul de fibră folosit, cît şi de proprietăţile.


Aceste materiale sunt realizate în diverse sectoare productive, fiecare tip de . Referat despre materii prime si materiale textile,referat Materii prime si materiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare