joi, 15 septembrie 2016

Cosul cu legume

Cosul de Legume - Culese pe Alese. Parteneri Prietenii Cosului de Legume. Aparitii media Au povestit despre noi.

RadacinoaseVerdeturi si frunzeIerburiFructe Bio. Verdeturi si frunze (14); Ierburi (4); Radacinoase (8); Fructe Bio (1). Coșul de legume, Valea Macrisului.


Legume ecologice, din soiuri vechi, crescute.

Cosul de legume Iasi Verde Bun inseamna doar legume 1 naturale crescute sanatos in gradina noastra de la Voinesti. Cosul de legume bio - un parteneriat solidar intre urban si rural! De aceea noi îţi aducem coşul de legume bio din gradină direct pe masa ta. Grădina socială permite dezvoltarea unei agriculturi . Coșul de legume a pornit în anul 201 cu Andrei și Alexandra Barbu care au vrut să își hrănească fetița cu alimente . Ferma bio, legume si fructe, livrare la domiciliu.


Il primim in fiecare sambata in pungi de hartie pline cu legume prospete, murdare de noroi, dar cu miros si gust. O organizaţie propune un stil de viaţă sănătos, axat exclusiv pe consumul de legume şi fructe proaspăt culese din grădină. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, .

Cosul de legume a pornit in 20in forma sa actuala, la ferma din Valea Macrisului, Baragan, cu Andrei, Alexandra si fetita lor. In urma cu opt ani, o mana de timisoreni au decis sa importe din Franta o reteta inedita de a face cumparaturi. Cosul cu legume timisoara - Timisoara.


In urma cu ani, Ioan Jivu, din comuna Belint, judetul Timis, producea legume bio - cartofi, ceapa, varza, rosii, ardei. Un proiect de activitate integrata pe care eu l-am facut pentru lectia de la activitatea metodica din gradinita noastra. Legume, salate, fructe certificate bio, de la producator direct la dvs acasa.


Retea de distributie proprie in Bucuresti a produselor cultivate. Cosul de legume este printre primele ferme Bio care au inceput comercializarea pe internet a produselor naturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare