marți, 13 septembrie 2016

Anaf licitatii si anunturi licitatii bunuri confiscate

Valorificare prin licitaţie a bunurilor sechestrate DGRFP Iași. Categorie bunuri: Selectati categorie. Administratia sector a Finantelor Publice anunta vanzarea prin licitatie, in data de 21.

Serviciul Spaţiul Privat Virtual este disponibil şi pentru persoanele fizice administrate. Valorificare prin licitaţie a bunurilor sechestrate DGRFP Timișoara. ANUNŢ PRIVIND VANZAREA BUNURILOR MOBILE Anul 20luna APRILIE ziua . Prin intermediul rubricii Anunţuri de pe site-ul propriu, ANAF anunţă că scoate la licitaţie numeroase bunuri confiscate în ultima perioadă de la .

Licitatiile ANAF pot reprezenta o afacere buna si pentru firmele. Fiscul a pus sechestru pe toate bunurile - de la birouri pana la laptopuri. Anunturile de licitatii pentru bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii,. Sunt cateva dintre produsele confiscate pe care Fiscul le vinde la preturi modice.


Pentru bunurile scoase la licitatie pe site-ul Fiscului, ofertantii vor trebui. Anunturile care s-au inmultit considerabil pe site-ul ANAF sunt cele de . ANAF a vândut atunci apartamente de de metri pătrați și cu 21. Lunar au loc, însă, licitații prin care statul încearcă să vândă la.


La Anunțuri găsiți atât categoria „Valorificare bunuri din.

Daca n-ai umblat printr-un depozit ANAF de marfuri confiscate, mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare