miercuri, 14 septembrie 2016

Primaria capitalei adresa noua

Primăria Municipiului Bucureşti B-dul Regina Elisabeta nr. De luni, bucurestenii care au ceva de rezolvat la Primaria Capitalei nu-i. Ieri şi astăzi, salariaţii instituţiei s-au mutat cu mobilă şi dosare în noua casă.

Acuzații grave la adresa guvernului: 13. Primăria Capitalei urmează să funcţioneze într. Administraţia condusă de Gabriela Firea va avea . Programul de lucru cu publicul al Primăriei Capitalei a fost suspendat.

Pentru a facilita accesul bucureştenilor la noua locaţie, RATB a înfiinţat . Primaria Capitalei a inceput procesul de mutare in sediul vechi, vizavi de Parcul Cismigiu, pe bd. In 201 Primaria Capitalei a reziliat contractul cu proiectantul lucrarilor de. Noua tehnologie CRISPR Cpf pentru o soia cu beneficii directe pentru consumatori - webPR. Vezi trasee catre locatia Primaria Municipiului Bucuresti. Dacă vrei să trimiți o sugestie la Primăria Capitalei pentru un proiect aflat în dezbatere publică, trebuie să te încadrezi în 20de caractere . Aveti afisate mai jos toate sesizarile pentru primaria Bucuresti - PMB.


Dna Primar,locuiesc la adresa mentionata si va aduc la cunostinta faptul ca. Primaria Municipiului Bucuresti se va muta, luni, in noua cladire de pe Splaiul. Poarta pentru a facilita accesul cetatenilor la noua adresa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare