vineri, 30 septembrie 2016

Licitatii auto germania

Cumpăraţi vehicule prin intermediul platformei noastre europene de licitaţii auto online. Doar pentru comercianţi auto profesionişti. Salutare,Stie cineva vreun site cu licitatii auto?


Site-uri germane de licitatii autopostăriDec 2016auto cumparat licitatie online Germania inmatriculare Ro. Mai 2016site licitatii masini Franta. Site-uri licitatii auto EuropapostăriIun 2010Mai multe rezultate de la forum.


Auto second hand Germania - Exleasingcar.

Exleasingcar -Licitatii auto logo. Autoturisme și vehicule comerciale. Euroapa a vehiculelor uzate prin licitaţii Online şi Live. Alcopa este liderul din Franţa în ceea ce priveşte vânzarile la licitaţie a vehiculelor second han realizând peste 35.


Eu am deschis mai demult un topic despre licitatii auto, dar nu a avut succes, eu tocmai asta. In Germania mai ok, in Belgia mai ca la noi. Zilnic peste 20de licitatii cu autovehicole, camioane, rulote dar si auto accidentate. Sistemul afișează în mod automat opțiuni de transport.


Un gălăţean care aduce marfă din Germania a acceptat să ne.

Germania, ci au fost asamblate din bucăţi în parcurile auto din vestul ţării,. Sa nu mai aiba si alte probleme(nici nu prea stiu io germana).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare