marți, 13 septembrie 2016

Caut colaborare atelier croitorie

Caut atelier croitorie - colaborare - zona Sebastian, Rahova, Ferentar. Locuri de munca Agricultura - Zootehnie.

Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Colaborare-Cautam colaborare cu fabrici - confectii textile de dama si copii. Suntem un atelier de croitorie specializat in confectii dama.

Cautam croitorese cu lucrul la domiciliu, colaborare cu ateliere. De asemenea dorim colaborare cu mici ateliere individuale de croitorie. Caut croitor, atelier croitorie, preferabil persoana juridica, PFA sau SRL. Mic atelier de croitorie situat in sect cautam colaboratori pentru confectionare articole imbracaminte.


Atelier de creatie vestimentara, executam articole pentru femei : rochii,. Croitorie caut colaborare Atelier de croitorie preluam comenzi ,serie . Atelierul nostru va sta la dispozitie. Avem , si cautam colaborari cu firme de distributie din tara.


Colaborare Cautam colaboratori pentru productie lohn - Romania - productie.

Atelier de croitorie, capabil de productie serie mica la standarde UE. TRIPLOK si IUBAR, cautam colaborare. Obtineti cel mai bun pret pentru ATELIER CROITORIE pe Afacerist.


Buna ziua Cautam oportunitati de afaceri și colaborare pe termen lung. Servicii de afaceri - Ilfov - Atelier de croitorie executam diferite modele de haine cu materialul dumneavoastra. Cautam croitoreasa care poate sa faca tipare si gradare,oferim salariu atractiv.


Nu exclud colaboarea cu cei din Bucuresti. Caut colaborare cu o croitoreasa pentru batiste si papioane ! Atelier de croitorie Gaseste toate anunturile pentru meseria Secretara Este ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare