luni, 12 septembrie 2016

Odorizant natural pentru casa

Iata cateva retete facile pentru un odorizant de camera facut in casa, folosind fie un pulverizator, fie un borcan si betigase. Invata sa faci un odorizant de camera natural si afla ce ingrediente din. Oricat de frumos mobilata si decorata ar fi o casa, aerul inchis si .

Un deodorant de cameră natural, fără efecte adverse pentru sănătatea ta, dar şi foarte ieftin, poate fi realizat din bicarbonat de sodiu şi uleiuri esenţiale. Dar este foarte simplu ca în locuința ta să miroasă minunat, fără să apelezi la aceste produse sintetice, care mai sunt și costisitoare. Odorizantul natural de casă, pe care îl fierbi. O metodă rapidă și eficientă pentru a-ți parfuma locuința este aceasta: mai întâi aerisește bine .

Pentru casele noastre nu este suficient să arate bine și să avem un. Piața este plină de odorizante de cameră, dar acestea au un miros greu . La Taifas Retete Bio ODORIZANT natural de cameră – rețetă din 3. Cum sa faci odorizant de camera ieftin, natural. Sfaturi pentru mirosuri neplacute in casa.


Scapa de miros in camera cu bicarbonat de sodiu. Chiar dacă au parfumuri impresionante, cele mai multe odorizante de cameră sunt sintetice, conţin subtanţe cum este aluminiul care în timp îţi . Fa-ti singur odorizantul de camera. Dar ce ai zice de un dedorant natural pentru cameră, atât de eficient încât să-l poţi folosi şi în baie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare