vineri, 16 septembrie 2016

Iulius mall suceava suceava

Iulius Mall Suceava a revolutionat piata regionala de. Conceput pe ideea unui mall regional, Iulius Mall Suceava este situat pe artera principală care traversează oraşul Suceava, într-o locaţie a cărei identitate a . Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de sărbători pentru clienţii fideli ce doresc să se bucure de cumpărături.

Iulius Mall a întâmpinat primăvara pe note muzicale, oferind publicului un mărțișor special. Sute de suceveni au răspuns invitației de a petrece . Program iulius mall suceava - Suceava. Ca in fiecare an, Iulius Mall Suceava a pregatit un program special de sarbatori, astfel incat clientii sa poata finaliza.

Ajunul Crăciunului, cei care vor să se asigure că tolba Moşului are cadouri pentru toţi cei apropiaţi pot colinda prin magazinele Iulius Mall . Iulius Mall Suceava, noul centru de relații cu clienții al EON. Centrul are o suprafață triplă față . Sâmbătă, Decembrie 20- Sucevenii care mai au de facut ultimele cumparaturi pentru masa de Revelion, cei care vor sa isi petreaca . Iulius Mall Suceava este un centru comercial din municipiul Suceava, deschis. Iulius Mall Suceava este cel de-al doilea centru comercial deschis în Suceava, . La fel ca în fiecare an, Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de sărbători, astfel încât clienții să poată finaliza lista de cadouri . Citeste cele mai noi stiri despre Iulius Mall Suceava. Descopera selectia celor mai importante stiri despre Iulius Mall Suceava, concentrate intr-o sectiune .

Mesopotamia Suceava – Iulius Mall. Acasa; Mesopotamia Suceava – Iulius Mall. Revelion 20la Suceava, in parcarea Iulius Mall, pe decembrie 201 concerte, artificii, in aer liber la Revelionul 20in strada de la . Suceava, Suceava County Picture: Iulius Mall, Suceava.


Check out TripAdvisor members' 15candid photos and videos of Suceava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare