vineri, 2 septembrie 2016

Tuns iarba manual

Cu maşinile de tuns iarba manuale de la Bosch, care, datorită pricipiului eficient de aşezare a cuţitelor de tăiere, sunt uşor de manevrat iar rezultatul tăierii este . Producator: Gardena Model: 3Caracteristici GARDENA Masina manuale de tuns iarba 3este prietenoasa cu mediul inconjurator si functioneaza fara .

Sac colector mare de litri, pliabil, pentru depozitare uşoară; Lame cu autoascuţire (nu necesită ascuţire adiţională); cilindri de lame pentru tăiere precisă. Cumpara Masina manuala de tuns gazonul Skil F0150720AT, cm + Ferastrau de gradina online de la eMAG la pret avantajos. Masina de tuns iarba manuala AL-KO Soft Touch HM.


Masina de tuns iarba AL-KO Comfort Soft Touch.

NU DEPASITI NIVELUL DE UMPLERE: vezi manualul motorului pentru detalii. Rezultatele cele mai bune la tuns gazon si tocat iarba se obtin cu acceleratia la maxim.

Tunderea comoda si silentioasa a micilor suprafete de gazon se poate face cu masinile de tuns iarba manuale de la Bosch. Gradina Unelte gradinarit - accesorii. Principiul maşinii manuale de tuns iarbă cu cilindru 3C GARDENA este simplu: pe măsură ce împingeţi, cilindrul de tăiere şi lama inferioară se mişcă fără să . Un model robust, clasic, cu tambur, de masina manuala de tuns gazon. Husqvarna Exclusive este perfecta pentru suprafete mici de gazon.


Caracteristici Bosch AHM masina manuala de tuns iarba necomplicat: tunde rapi comod suprafete de gazon . Masina de tuns iarba este cheia intretinerii unui gazon perfect. La fel, exista modele electrice sau pe baza de combustibil lichi precum si manuale. Masini de tuns iarba manuale cuprinde produse cu latime de taiere de cm, cm, cm.


Tehnica de taiere fara contact (cilindru de taiat si lama inferioara nu se ating), masina tuns iarba este prin urmare extrem de silentioasa si usor de impins. Intra pe site si vezi oferta noastra. Skil 0721AA Masina de tuns iarba manuala, Distribuitor autorizat, Service autorizat, Transport rapid in toata tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare