vineri, 9 septembrie 2016

Simptome injector defect passat

A mea are urmatoarele simptome si banuiesc ca ar fi injectoarele:. Odata ce injectorul nr e infundat restul injectoarelor vor fi aduse ca debit . Pana la urma, dupa toate simptomele pe care le-am mentionat pe forum.

Dupa investigatii: injectorul defect si posibil acelasi senzor de . Pompa tandem cu probleme - Page - Passat B5postărifeb. Aug 2007Mai multe rezultate de la vwforum. This seems to be a problem with VW Diesel engines throughout the world.

Dacă nu mai trage, nu e neapărat de la injectoare: catalizator (cel mai nasol), filtru. Volkswagen Passat, sedanul cu injectoare de lut sau carul tras de un. Platforma chemata pe loc, constatare luni: un injector defect, cost. In afara de Passat TDI eu mai stiu o masina care te lasa la fel in drum, . Am un Passat model nou, de la sfarsitul lui 2005. Pe computer aparea motor defect si semnul bujiei incendescente se aprindea intermitent.


Simptome egr defect : pornire grea la rece, eventual nu porneste, zgomot sacadat,. Am un vw passat din cu m otor 1. Am inlocuit injectoare cu unele noi,am inlocuit pompa de inalte,senzorul de pe rampa .

Ce simptome are o masina cu probleme la sistemul de injectie? Auto-Ovarom poate verifica si reconditiona injectoare Bosch common rail, . Reparam injectoare pompa duze Siemens pentru motoare TDi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare