joi, 22 septembrie 2016

Piata medicala cluj

Medici Dermatologi si Pediatri Elvetia. Brains Consulting recruteaza medici specialisti DERMATOLOGIE si. Mentionez ca in perioada facultatii si dupa am facut practica in cabinete de stomatologie din Deva (luni) si Timisoara (luni).

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie - Cluj. Cabinet stomatologic cu pozitionare buna pe piata ofertelor de servicii medicale stomatologice atit ca si locatie . Dispusă si dornică de a invata lucruri noi pe acest post. Cunoscătoare a limbi engleza si italiana, posesoare permis catB.

NICOMEDICA SRL cauta colaboratori medici in cadrul specializarii de medicina de familie. Mentiuni: salariu atractiv, program flexibil. Mentiuni: Cerinte: - Studii superioare medicale, studii de management medical - Abilitati foarte bune de comunicare si negociere - Experienta de minim ani in . Mentiuni: Dispun de toata aparatura si instrumentarul necesar. Va stau la dispozitie la nr de tel 07488472.


Cluj Bistrita Baia Mare, Toate judetele . Oferim gratuit lista de pacienti ( medicina de familie) in centre medicale situate central in Bucuresti. Daca sunteti medic de familie fara lista,va rugam sa ne .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare