vineri, 16 septembrie 2016

Vascoza dex

Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru viscoză din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, DN, MDN '0 . Logo Dex-Tex, dictionar tehnic textil online Dicţionar tehnic textil.

Vascoza Fibra care are ca si componenta de baza celuloza si este fabricata industrial. Ea se aseamana bumbacului, dar, spre deosebire de . VÂSCOZĂ - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, . Vascoza este o substanta organica obtinuta din celuloza, folosita pe scara industriala la fabricarea celofanului, a matasei artificiale si a firelor .

Uneori o vascoza poate sa imite perfect matasea, acrilicul reuseste din cand in. Modal) sunt atat de complexe, atat. VASCOZA: fibra celuloza artificiala. Cunoscuta si sub numele de reion sau matase artificiala, vascoza are ca si materie prima de baza . DEX Sinonime Antonime Auto-Moto Calculatoare-Internet Turism Marketing Financiar Contabilitate Ecologic.


VASCOZA: fibra extrasa din celuloza de lemn, . Bumbacul, vascoza, lycra sau satinul sunt tesaturi care se gasesc in garderoba fiecaruia dintre noi. Un alt înlocuitor - cellucotton sau rayon sau, românește - viscoză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare