miercuri, 7 septembrie 2016

Revizii centrale termice periodice

Verificarea şi revizia tehnică periodică a instalaţiei de utilizare gaze naturale şi a centralei termice reprezintă atât o măsură preventivă de . Efectuarea serviciilor tehnice este o obligaţie ce revine clienţilor, conform procedurii privind verificările și reviziile tehnice ale instalațiilor de gaze naturale . Verificarea Tehnica Periodica (V.T.P.) a centralelor termice.

Realizare verificare tehnica periodica obligatorie a centralei termice cu ajutorul aparatelor de detectie omologate. O centrală termică ce nu este supusă verificărilor periodice ajunge să. Asigură-te că vei plăti pentru servicii complete de revizie şi VTP, . Verificarea Tehnica Periodica (VTP) se efectuează cel putin o data la doi ani, sau la.

Verificare tehnică periodică a centralei termice. EnergoInstal este autorizata ISCIR pentru verificarea tehnica periodica (VTP) a centralelor termice. VTP se realizeaza conform legislatiei la fiecare ani. Raport de verificare centrala termica – in termen de valabilitate (dupa caz). Efectuam Revizie Tehnica Periodica pentru orice tip de centrala Termica in Brasov si in Imprejurimi.


Pentru programare verificarea tehnica periodica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare