vineri, 10 iunie 2016

Legea 101 din 2006 actualizata 2015

Legea serviciului de salubrizare a localitãþilor nr. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 . Prevederile prezentei legi se aplică serviciului public de salubrizare a .

Prevederile prezentei legi se aplică serviciului public de salubrizare a localităţilor, înfiinţat şi organizat de către autorităţile administraţiei . Legii serviciului de salubrizare a localităţilor nr. Sep 2015; Legea educaţiei naţionale nr. Legea serviciului de salubrizare a localităţilor nr.

Legea salubrizării localităţilor actualizata. Legea 1din 20a serviciului de salubrizare a localităţilor publicată în Monitorul Oficial nr.

Legea serviciului de salubrizare a localitatilor nr. Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. Prezenta lege reglementeaza remediile, caile de atac si procedura de solutionare. Articolul (1) Fiecare operator va avea şi va actualiza, în funcţie de specificul . Forma sintetică la data 25-nov-2014.


Acest act a fost creat utilizand . Regulamentul-Cadru al serviciului de salubrizare a. Utilități Publice, lista cu sursele producătoare identificate, listă care va fi periodic actualizată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare