joi, 23 iunie 2016

Borcane plastic cu capac

Executat din pet aleimentar(flacon) si capac PP. Descriere produs: Borcan plastic cu capac 7ml Borcan plastic cu capac, capacitate 7ml, diametru cm, inaltime cm. Descriere produs: Borcan plastic cu capac 3ml Borcan din plastic cu capac 3ml, diametru Ø6.

Borcan plastic 250ml flacon capac pt gel nutela gem miere dulceata. Borcanele au capac de aluminiu ce se infileteaza, . Cutii si borcane din plastic, boluri cu capac pentru ciorbe, borcane din sticla cu capac, pahare de plastic transparente, capace, etc. Produce şi comercializează flacoane flacoane din mase plastice, respectiv din polietilenă şi polipropilenă pentru uz farmaceutic şi alimentar.

Furnizor de ambalaje: borcane, capace, sticle, damigene. Pentru miere, muraturi, gemuri, vin, tuica, suc, etc. Sticle și borcane pentru produse de diferite densitati, fabricate cu deschideri in diverse forme si dimensiuni, format rotund sau patrat la cerere.

Producem inclusiv capace din polietilena in diferite culori pentru sticlele si borcanele noastre. Borcanele si sticlele PET sunt ambalate in saci de folie denum. IKEA - DROPPAR, Borcan cu capac, Borcanul transparent te ajută să găseşti mai uşor ceea ce cauţi. Păstrează alimentele deshidratate într-un recipient cu . Stie cineva unde pot gasi de cumparat ceva borcanele de plastic, capac cu filet, 200-3ml (sa se vanda la buc, NU la bax) . Borcane 200ml din plastic transparent, groase si dispuse cu capace cu filet. Borcane de 500ml din plastic transparent, groase si dispuse cu capace cu filet.


LOLO PETS BISCUIŢI PENTRU CÂINI BONES, BORCAN PLASTIC CU CAPAC SMALL 210G Nutreţ suplimentar. Biscuiţi naturali de ronţăit pentru câinele tău cu . Capac plastic borcan, Capace plastic borcane, Capac borcan cafea, Capac borcan sticla, Capac borcan cu filet, Producator capace plastic, Producator capace. Din sticlă, din plastic, cu capac închis etanş, mari sau mici, borcanele pentru murături se găsesc în pieţe, în magazinele în care se vând obiecte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare