miercuri, 22 iunie 2016

Montare hota decorativa

Hotele decorative sunt din ce in ce mai cautate, in contextul trecerii de la vechiul aragaz caruia se asocia o hota traditionala, cu un set de electrocasnice . Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de montarea hotei: 1. Mentionez ca am hota decorativa, deci nu are nimic deasupra.

Notă privind instalarea și utilizarea: Înainte de a instala sau de a utiliza hota, citiţi cu . Pagina - Instrucţiuni pentru montarea ºi utilizarea hotei HB 6. Asamblaţi cadrul de suport al tubului decorativ ºi reglaţi lărgimea cu ajutorul a. Ghid de alegere a hotei de bucătărie, tipuri, forme constructive,.

Bosch DWK098E(hotă decorativă de perete) şi Bosch DIB091E(hotă însulă). Aceasta reprezintă modelul tradiţional de hotă, montată pe perete, . Distanta fata de aragaz la care se monteaza o hota este de 60-cm. Daca se monteaza mai jos se deterioreaza motorul datorita temperaturii ridicate, iar daca . Gulerul de evacuare a noxelor care face legatura intre hota si tubul flexibil de aluminiu este foarte important, ar trebui pastrat cu grija pana la montarea hotei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare