miercuri, 8 iunie 2016

Bona baia mare

Locuri de munca Bone - Menajere. Vezi anunturile aflate la o distanta de +km de la Baia Mare .

Gaseste bona potrivita pentru copilul tau in Baia Mare. Bone Baia Mare cu experienta, recomandari, interviu audio si video. Doreste sa lucreze in localitatea: Baia Mare.

Locuri de munca Baia Mare Bona copii. Caut bona Baia Mare, judet Maramures caut bona pt o fetita de ani in belgia ofer cazale,mancare ,transport , pe perioada din septembrie pana in. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate. Bucuresti, Ara Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calafat. Anunțuri gratuite Locuri de muncă din Baia Mare, Maramures pe Lajumate.


Bona Locuri de munca Baia Mare, Maramures (4anunțuri). Doamna serioasa,responsabila,punctuala,iubitoare de copii,asistenta medicala cu o vechime de ani,vorbitoare de limba . Bona Cu locuri de muncă în Baia Mare. Bona regim intern, Elvetia, copii, 7euro. Iti ofera o varianta rapida de a posta GRATUIT in sectiunea anunturi bona si prin intermediul platformei sa gasesti bona in Bucuresti si in toata tara, bona interna, . Buna mamici si pitici Smile Am si eu o fetita de un an si luni si caut de ceva vreme o bona pentru ea.


Una care sa iubeasca copii, sa aiba in jur . Gaseste menajera potrivita pentru casa ta in Baia Mare. Menajere Baia Mare cu experienta, referinte si profil complet. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare