marți, 28 iunie 2016

Decorarea unui apartament cu 2 camere

Puteti apela la ajutorul unui specialist, arhitect sau decorator de interioare. Intr-un apartament de camere, living poate indeplini mai multe . Apartamentul cu doua camere din articolul de astazi este locuit de o singura persoana, o tanara pe nume Marcela, care isi petrece cea mai .

O paletă cromatică bazată pe contrastul dintre alb și negru inspiră simplitate și eleganță. Foarte reușită combinația de alb cu mobilierul de bucătărie în lemn închis din acest apartament de două camere cu o suprafață de m². Amenajare APARTAMENT CU CAMERE SEBASTIAN.


Vă prezentăm amenajarea unui apartament de camere din București, cu o suprafață de mp utili.

Am reuşit, dacă vreţi, să amenajăm un apartament de camere în 375. Apartamentul situat într-un bloc vechi din capitală aparține unui tânăr, . Idei diverse de amenajare pentru apartamente cu camere. Amenajarea unui apartament cu doua camere a fost dintotdeauna putin mai dificila decat la .

Top livinguri moderne Livingul – camera in care ne petrecem marea parte din. Iata o lista de de idei de amenajari apartamente cu spatiu restrans. Iar cand tu alegi sa te joci cu obiectele de decor, camera nu pare. Peretii vopsiti in culori calde dau impresia de camin.


Fara linii de demarcatie, privirea percepe un spatiu mai profun de unde si iluzia unui apartament mai mare. Transforma un spatiu restrans intr-unul suficient de mare urmand aceste idei de amenajare a unui apartament cu camere. Chiar daca este un spatiu relativ mic, amenajarea unui apartament cu.


Proiect si amenajare la cheie apartament de camere din Bucuresti - concept si amenajare all inclusive Art Deco Zone. Un apartament mic de doua camere - povestea unei tinere. Executie: proiect, mobilare, decorare la cheie . Proiectele noastre de design interior pentru apartamente contin si solutiile practice de finisari la cheie. Apartament camere - Calarasilor. Propunerea arhitectului Irina Neacşu pentru amenajarea unui apartament cu camere, mp, din complexul The Park, Bucuresti.


Tocmai ti-ai cumparat (sau inchiriat) un apartament nou si nu stii cum sa il amenajezi? Proiectul descris astazi a constat în amenajarea unui apartament cu o suprafaţă mică (50mp),. Astfel, camera de zi a devenit dormitor şi invers. De asemenea în zona bucătăriei s-a demolat parapetul din dreptul ferestrei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare