joi, 2 iunie 2016

Curatare parchet cu otet

Cauţi o soluţie eficientă de curăţat parchetul? Amestecă un sfert de ceaşcă de oţet alb cu litri de apă caldă şi 2-picături cu ulei esenţial de . Daca para dusului nu s-a curatat complet, repeta operatia.

Fie că este din stejar, fie că este dintr-un lemn exotic, parchetul se întreţine uşor dacă-l speli o dată pe săptămână cu oţet. Amestecă ceașcă de oțet alimentar cu picături de ulei esențial de mentă și spală parchetul cu această soluție. Amesteca o parte de ulei de masline cu o parte de otet intr-un. Pentru curatarea parchetului ai nevoie de o ceasca mica de otet alb pe care il .

O alegere populară în materie de pardoseli este parchetul laminat. Este de indicat să evităm folosirea produselor chimice de curățare. Pentru a curăța parchetul nu ai nevoie neapărat o soluție specială, ci doar de putin oțet alb și de o . Din punct de vedere al curatarii efective a parchetului laminat, regulile sunt.


Intrebare: Exista vreun risc daca sterg parchetul laminat cu otet sau apa+otet? Daca vei folosi frecvent aceasta solutie parchetul tau va fi curatat rapi fara urme si fara zgarieturi. Amesteca apa cu otetul in flacon, agita bine . PENTRU CURATAT PARCHETUL La trei litri de apa calda adauga patru linguri de otet de mere si trei – patru picaturi de ulei esential.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare