joi, 23 iunie 2016

Piele nabuc ce inseamna

Nabucul este o imitaţie de piele de antilopă, de obicei de culoare . Imitație de piele de antilopă, de obicei de culoare albă, cu aspect mat, catifelat, obținută din piei de bovine. Obiectele din nabuc au nevoie de o atenţie deosebită din partea noastră,ele nu se lasă cu praf şi noroi, se şterg şi se curăţă imediat. Pentru a evita întărirea, pielea se unge cu substanţe grase aplicate în strat subţire ca.


Repet: calitatea e pe locul unu, detaşat. Dar să revenim la subiect, adică la pielea folosită la fabricarea bocancilor. Aş începe cu „pielea pieilor”, „cea mai cea”, .

Nu pot sa-mi iau incaltaminte din piele intoarsa iarna deoarece se murdareste repede si se uda la prima zapada! Spray pentru toate tipurile de piele intoarsa si nabuc pentru incaltamintea. Dupa originea şi metoda de obţinere, ea poate fi: piele netedă, nabuc, velur şi fodra. Acest material are o structură stratificată şi . Imitaţie de piele de antilopă, de obicei de culoare albă, cu aspect mat, catifelat, obţinută din piele de bovine.


Am o pereche de cizme din nabuc, culoare crem deschis. Problema e ca dupa uscare, am vazut ca pielea aia nu mai e crem, a capatat o . Una din cele mai intilnite si folosite este boxul, este o piele fina si neteda la. Nabucul, este obtinut din piei slefuite fin pe fata acestora pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare