vineri, 17 iunie 2016

Curatarea mobilei cu otet

Armele bio împotriva murdăriei sunt oţetul alb şi bicarbonatul, care nu. Pentru curăţat baia, pune pe o lavetă umedă puţin bicarbonat de sodiu şi oţet alb. Daca para dusului nu s-a curatat complet, repeta operatia.

Se amesteca si se lustruieste mobila cu o carpa curata. Vei observa ca mobila capata un luciu frumos. Pentru curatarea parchetului ai nevoie de o ceasca mica de otet alb pe care il torni in litrii de . Otetul este indicat pentru mobila veche, in special pentru partile.

O solutie excelenta pentru curatat suprafetele din bucatarie este cea facuta . Soluţie făcută în casă pentru curăţarea mobilei. Puteti uita de produsele uleioase pentru lustrul mobilei in favoarea atotnaturalei ceri de albine. Otetul alb este sursa energetica a curatarii. Dupa ce ai curatat sau ai taiat ceapa poti elimina mirosul neplacut de pe maini. Amesteca otet alb si ulei vegetal in parti egale si freaca mobila sau parchetul in . Curatati cestile de cafea si cele de ceai cu otet si sare (sau bicarbonat de sodiu),.


Covoarele vor fi ca noi folosind tot oţetul, iar bicarbonatul de sodiu alungă.

Se agită bine şi se aplică pentru curăţarea mobilei pe o cârpă din bumbac. Turnati toate ingredientele in recipient si amestecati bine. Solutie pentru curatarea mobilei ½ lingurita ulei de masline ¼ ceasca otet sau suc de . Până la Al Doilea Război Mondial, ne descurcam perfect la curăţat cu ingrediente. Se amestecă şi se lustruieşte mobila cu o cârpă curată. In clipa-n care se inspecteaza raionul “Detergenti” al unui hypermarket,.


Puteţi combina bicarbonatul de sodiu şi cu oţet (sau zeamă de lămâie). Se agita bine şi se aplică pentru curăţarea mobilei pe o cârpă din . Iata o lista de moduri in care puteti utiliza otetul ca agent de curatare pentru. De la curăţarea covoarelor până la îndepărtarea petelor de pe pereţi, praful. Bicarbonatul alcalin reacţionează în combinaţie cu oţetul acid . Produsele de curatat din comert nu sunt doar foarte scumpe, ci si foarte. Combinația de oțet și bicarbonat de sodiu este o alternativă demnă.


Bicarbonatul se aplică cu o cârpă umedă, iar oțetul se. Solutia de curatat mobila este grozava,curata excelent,da luciu,ma declar . Solutie pentru curatat parchetul: un sfert de ceasca de otet alb; 3L apa calduta; 2-picaturi de ulei de eucalipt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare