marți, 7 iunie 2016

Franciza winner

Ce aduce nou Winner pe piața jocurilor de noroc din România? Doresc sami trimiteti o oferta de franciza winner. Se merită să deschid o agenție în franciză?

Alți operatori precum Favbet, Get's Bet, GSBet sau Winner s-ar putea să ofere și ei, dar nu aș . Agentia de pariuri sportive Winner, afla tot ceea ce trebuie sa stii. Winner este printre cei mai noi operatori de jocuri de noroc din Romania. Cu peste 3de agentii de pariuri proprii si in sistem de franciza, firma este in prezent cel mai mare operator de pariuri sportive in franciza din Romania.

WINNER ANGAJEAZA OPERATORI PARIURI SPORTIVE PENTRU NOUA AGENTIE DIN CALEA VITAN (AUCHAN) - FRANCIZA! Franciza pariuri sportive Total Bet. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.


Click aici pentru a descarca detalii despre Franciza GSBET. D-le RDU stiti ceva de casa de pariuri Winner. Franciza Sky Bets Sport pune la dispozitie un sistem prin intermediul caruia puteti accepta pariuri sportive pe baza licentei noastre de pariere, in cadrul unui .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare