miercuri, 15 iunie 2016

Telverde ce inseamna

Tarifarea apelurilor la serviciul TELVERDE se face întotdeauna în contul. Numerele Verzi, mai intalnite si sub . Serviciul TelVerde al Ministerului Finanţelor Publice este destinat înregistrării apelurilor primite referitoare la posibile fapte de corupţie ale funcţionarilor din .

Doneaza din impozitul pe venit pentru sustinerea Tel Verde Antisuicid. Românul care conduce o afacere în Silicon Valley vorbește despre ce înseamnă să fii lider și creativ. România, linia telefonică gratuită TEL-VERDE, dedicată problematicii drogurilor, a început să fie operaţională începând cu luna . Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice lansează, astăzi, serviciul telefonic de informare TelVerde.

Ce înseamnă ani, câte minute, ore, bătăi de . Un român consumă, în medie, baterii pe an. Pe lângă acestea, cu toţii avem aparate electrice sau electrocasnice care se strică sau pe care nu le mai folosim. Apelarea unor astfel de numere, cu format initial 080 poate fi garantata doar in situatia in care este incheiat un acord cu institutia care pune la dispozitie acest . BACALAUREAT 2015: TELVERDE înființat special pentru reclamații. Mi-e frică să nu fiu prea liniștit”.


Bună ziua, M-ar interesa să știu tarifele practicate de Vodafone atunci cân fiind posesor de cartelă prepaid de la Vodafone, apelez un număr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare