joi, 16 iunie 2016

Perdele scurte sau lungi

O cameră fără perdea este incompletă, îi lipsește exact acel. Asta, pentru a nu ajunge acasă cu o perdea mai scurtă, mai lungă sau mai . Alegerea lungimii perdelelor reprezinta de cele mai multe ori o provocare pentru fiecare dintre noi.

Dar care este cea mai potrivita lungime a . De regulă, perdelele mai scurte conferă o notă mai relaxată şi mai informală. Exista in principal trei dimensiuni pe care le poti alege pentru perdelele casei tale: pana la pervaz, pana la podea si mai lungi decat podeaua. Pentru bucatarie ar fi de preferat sa alegem o perdea scurta, de tip vitraj.

As vrea sa cumpar draperie si perdea pentru dormitorul nostru si sunt in mari dubii daca sa optez pentru perdele si draperii lungi sau scurte. La fel si pentru lungime, la lungimea saltelei adaugati inaltimea patului si cat . Lunga si lata- sa acopere usa si geamul deopotriva, sau pe usa lunga pana jos si pe geam scurta pana la pervaz si implicit deasupra . In cazul unei bucatarii mici, o perdea lunga poate fi nepotrivita, ca sa nu spun incomoda, cele mai potrivite in acest caz fiind modelele scurte, . Alege pentru ferestrele tale perdele scurte decorative! Modifică vechiul decor și protejează-te de privirile curioase a trecătorilor. La usile cu geam draperiile si perdelele pot fi lungi pana la podea.


La ferestrele clasice, ele pot fi lungi . Pentru ca ferestrele noastre sa fie acoperite si protejate avem nevoie de perdele, draperii si jaluzele.

Insa dimensiunile acestora se aleg in . Considerata o etapa usoara a amenajarii, montarea perdelelor si. Nu-s hotarata daca sa pun perdele scurte sau lungi, din acelasi motiv, ca cele lungi tin caldura. Cred ca daca nu-ti pui draperii poti compensa diferenta de lungime cu acest mod de agatare din acelasi material sau . Perdelele scurte – o alegere fara greseala : In functie de stilul de amenajare al bucatariei, de preferintele si de gusturile personale ale . Avem diferite optiuni printre care si decorarea ferestrei cu o perdea lunga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare