luni, 6 noiembrie 2017

Uscator de par cu difuzor emag

Uscator de par Remington Sapphire Pro AC509 22W, Setari. W, nivele de temperatura, Difuzor volum, Placa de par, placi 14x60m, 180°C, . Uscatoare de par, foehn Difuzor pentru volum Da la eMAG.

Uscator de par Valera Swiss Power4ever, 24W, Smart Airflow, Ionizare, Setari de temperatura, Setari de viteza, Concentratoare, Difuzor, Rosu. Uscator de par Remington D319 22W, Ionizare, Trepte temperatura, Viteze. Uscator de par Remington D522 24W, viteze, Turbo, Difuzor volum, . Set Uscator de par BaByliss I-Pro 6627E, 20W, Trepte temperatura,.

Babyliss Expert Protect D342E, 22W, nivele de temperatura, Difuzor, Negru. Uscator de par Rowenta CV772 23W, setari, trepte, functie ionica,. Uscator de par Rowenta CV5610F 22W, viteze, trepte temperatura, Albastru. Comparati preturile magazinelor online la Uscatoare de par gasiti cel mai mic.


ThermoProtect cu difuzor cu masaj si cap de coafare de mm. Model Uscator de par: Difuzor de volum. Cele mai mici preturi la Uscator de par pe site-ul de comparatii . Comanda online de la evoMAG Uscatoare de par, incepand cu pretul de 228.

Livrare in aceeasi zi pentru Bucuresti. Cauti un uscator de par eficient si convenabil ca pret? Impreuna cu uscatorul, vei primi si un difuzor si un concentrator de aer, pentru a realiza foarte simplu coafuri . Putere (W): 2400W Numar viteze: 2. Accesorii: Concentrator Difuzor pentru volum.


Desi tehnologia fiecarui uscator de par este diferita, modul in care. Un uscator de par performant poate face diferenta dintre o coafura profesionala. Caracteristici Functie Turbo, Functie ionica, Difuzor pentru volum, Concentrator de aer.


Black Friday 20la eMAG începe vineri dimineață. Set Uscător de păr BaByliss I-Pro 6627E, 20W, Trepte temperatură, Viteze, Difuzor volum, Negru + Placă de păr 662 2grade, Negru – 13lei; Scaun birou . Este vorba despre modelul de uscator de par Philips HP82(vezi oferta de pret la emag) cu trepte de viteza, difuzor pentru volum, concentrator de aer si nu . Aflaţi de ce aceste plăci de îndreptat părul corespund nevoilor dvs. Care control Placă de păr Care Control.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare