miercuri, 8 noiembrie 2017

Coduri caen comert

Codurile CAEN 20din Romania pentru domeniul Comert cu ridicata si cu amanuntul; repararea autovehiculelor si motocicletelor. Cod CAEN pentru infiintari firme in domeniul activitati de comert cu amanuntul si mai ales in comertul online. CAEN 4- Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si al produselor din tutun, in magazine specializate .

Cod CAEN pentru comert; cod caen, coduri CAEN comert. Lista coduri CAEN 20explicate pentru PFA, II, SRL, SC, SA. Cod CAEN pentru Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare 47; cod caen, coduri CAEN Comert . Cod CAEN pentru Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor standurilor chioscurilor si pietelor 4799; cod caen, coduri CAEN Comert cu amanuntul .

Cod CAEN pentru Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse 4711; cod caen, coduri CAEN Comert cu amanuntul . Coduri CAEN din SECTIUNEA G - COMERT CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL;. Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule. Comert cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor.


Wholesale and retail trade and repair of motor vehicles and . COMERT CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL;.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare