vineri, 24 noiembrie 2017

Sovaie sau sovaieste

Moduri nepredicative pentru verbul a șovăi. Infinitiv, Infinitiv lung, Gerunziu, Participiu, Supin. A ezita, a se codi, a fi nehotărît. Despre oameni) Care șovăie, care ezită; șovăielnic (2).


Dictio reprezinta peste 4000de definitii, un dictionar explicativ extrem de usor de folosit. Cum este corect: sovaieste sau sovaie? Trebuie să fii autentificat pentru a raspunde!

Sinonime: întorsătură, cotitură, ocol, ocolire, abatere; (figurat) şovăială,. Sinonime: a coti, a întoarce, a ocoli, a se abate; (figurat) a şovăi, a ezita, a se codi, a se . TAXIMETRISTUL ȘOVĂIALĂ nu a șovăit când a apelat la MANEVRE UCIGAȘE. Dicționar de sinonime, definitie şovăire: ȘOVĂÍRE s. Dex Online pentru șovăi, șovăi, șovăire. Pe surse, propunerea PNL pentru interimatul șefiei Consiliului Județean Sibiu este Constantin Șovăială.


Halep a pierdut marţi în faţa Janei Cepelova şi bifează al doilea turneu consecutiv de Mare Şlem în care iese foarte devreme. Venit în Bihor, ministrul Dan Şova a asigurat că tronsonul Suplac – Borş va fi gata în 2016. Chiar dacă în 20nu s-a mişcat nimic.


Antrenamentul pe podium dinaintea concursului olimpic nu a mers tocmai bine pentru cei doi gimnaşti tricolori prezenţi la Jocurile Olimpice. Sinonime: amplitudine, codeală, codire, ezitare, fluenţă, inconsecvenţă, instabilitate, îndoială, mobilitate, modificare, mutare, . Eu am strigat, că m-ai auzit Dumnezeule; pleacă urechea Ta către mine şi auzi cuvintele . Ministrul ieşean al Justitiei şovăie în legătură cu revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi. Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, nu a șovăit să folosească resursele media pentru a-l șantaja pe Ioan Bendei, administratorul . Satele Prodăneşti şi Căpreşti se află în raionul Floreşti şi sunt despărţite doar de un drum de ţară. De o parte se vorbeşte mai ales româneşte, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare