joi, 23 noiembrie 2017

Lac parchet pret

Preturi pentru LACURI de la lei. Intaritor pentru lac de parchet Kober 0. Lac pentru parchet rezistent la trafic si uzura Kober Durolac 0.

Lac parchet cerat Kober 4L la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Lacuri pentru parchet. Ecolac Kober pentru parchet 4L la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Lac monocomponent, transparent, pentru protectia si decorarea parchetului si a dusumelelor de diferite esente lemnoase, precum si a mobilierului si a pieselor . Pretul include TVA , pretul nu include cheltuielile de livrare. Lac parchet Eco palux pe baza de apa Azur este destinat pentru finisarea transparenta in scop . Lac parchet de la importatori, prestatori servicii, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Avem peste produse in categoria Lac parchet cu preturi de la 17.


Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Lac Parchet Masiv , Lac Ecologic Parchet Masiv. Lac satinat monocomponent, pe baza de apa, destinat tratarii pardoselilor din lemn.


Comparati preturile magazinelor online la Lac gasiti cel mai mic pret, si cumparati.

AZUR Lac Pt Parchet Palux S63Incolor L. L lac lucios pentru parchet DYO - Pret:23. PARKETEX este un la de parchet monocomponent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare