vineri, 3 noiembrie 2017

Cos cu trandafiri albi

Cosuri cu trandafiri, cosuri cu flori proaspete de trandafiri - incantatori, romantici, de neuitat. Trimite astazi unei persoane dragi acest cos din trandafiri albi eleganti si cu siguranta o vei lasa fara cuvinte. Cu ce am putea asemana aceasta avalansa de trandafiri albi?

Cu emotia primei iubiri, cu inocenta copilariei, cu zambetul timid al unei fete frumoase. Un cos de trandafiri albi de o simplitate eleganta, cu un aspect luminos. Aranjamentul este compus din de trandafiri albi Mondial, wax flower, frunze . Cosulet cu trandafiri albi armonizati cu frezii, eustoma, limonium si.

Noua trandafiri albi, verdeata si accesorii, toate montate in cos de. Cosul cuprinde de trandafiri albi, aranjati unul langa altul, formand un covor de petale imaculate albe, si inca un trandafir albastru, atasat . Comanda Cos trandafiri albi cu livrare la domiciliu in Bucuresti si in Romania prin Florarie. Livrare locala rapida direct din florarie.


In mod traditional, trandafirii rosii si albi impreuna simbolizeaza gratitudine si apreciere, acesta fiind motivul pentru care ei niciodata nu vor putea sa ramana . Cos floral realizat din trandafiri albi si frunde verze decorative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare