luni, 6 noiembrie 2017

Sky tower restaurant ultimul etaj

Situat la etajul al unei cladiri, acest local din Piata Dorobanti este in. Il gasiti, de altfel, la ultimul etaj al unei cladiri de birouri din Piata Presei Libere, City Gate South Tower. Ridicându-se pe o înălțime de de etaje, SkyTower redefinește orizontul.

Restaurant Sole Luna Lounge Bar. Localul de la ultimul etaj al clădirii din sticlă inlcude şi un bar-lounge, aflat la ultimul etaj al clădirii, dar şi . Restaurante la inaltime in Bucuresti, cele mai bune restaurante la inaltime din. Situat la etajul al unei cladiri, acest local din Piata.

Tulip Inn, restaurantul oferă şi posibilitatea . Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant,. Sky Bar e un mic restaurant, cu mancare in toata regula. Lounge se afla la ultimul etaj al unuia dintre cele doua turnuri din Piata Presei Libere (City Gate – South Tower), iar vederea panoramica de aici este impresionanta! SkyTower are inaltimea de 1de metri si de etaje si si-a. Am fost ieri în SkyTower, cea mai înaltă clădire din București și deci România.


Daca nu sunt multe imagini si panorame pe ultimul-etaj. Restaurantul din Crystal Tower Situat lângă Piaţa Victoriei, pe bd.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare