miercuri, 29 noiembrie 2017

Contract civil de prestari servicii cu o persoana fizica 2016

Mai exact, în cazul contractelor de prestări de servicii în cadrul. Simpla persoană fizică neînregistrată fiscal, în limita Codului civil, poate realiza venituri. Iar în Codul civil singurul loc în care este reglementat un contract.

Dacă ANAF va susţine că nu e clară clauza, aduceţi-i aminte că încă din 201 dacă după aplicarea regulilor de . In analiza de jos, punctul de start il reprezinta o firma care a incheiat un contract de prestari servicii cu o persoana fizica, aceasta din urma. In aceste conditii, desfasurarea sistematica sau continua de catre persoana fizica a unor activitati in baza unui contract civil va genera venituri . Contractele civile cu persoane fizice sunt extrem de periculoase în.

E o problema daca inchei un contract civil de prestari servicii formator. Cine poate incheia un contract civil si pentru ce fel de servicii se poate. Unei persoane fizice ce incheie un contract civil ii pot fi impozitate veniturile prin faptul . O persoană fizică ce încheie un contract civil nu este înregistrată fiscal . Veniturile realizate de persoanele fizice, ne referim la veniturilor. In caz concret, cel mai des intalnit contract civil este contractul de prestari de servicii, . Impozitare si declaratii obligatorii incepand cu anul 2016.


Prin urmare, daca persoana fizica respectiva nu presteaza serviciile cu caracter . Model de contract de prestari servicii - conventie civila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare