marți, 21 noiembrie 2017

Concerte suceava 2016

Informaţii detaliate despre oraş, evenimente culturale şi sociale, fotografii, turism, instituţii, contacte utile, catalog de servicii. Ramai la curent cu cele mai noi evenimente din 201 afla ultimele concerte, lansari de carte, conferinte din orasul tau. SuceavaEvenimente in Suceava teatru si film, concerte, carti - Umblat.

Pagini similareEvenimente in judetul Suceava. Sâmbătă, decembrie 201 de la ora 20:0 Lora, Roxana Nemeş, Alessia, dar şi mai mulţi artişti de muzică populară, vor concerta la petrecerea de Revelion . Hrușcă va susține un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, pe data de decembrie 2016. Găsiți următoarele evenimente în Suceava.

Concert de pian la patru mâini - Remus și Roman Manoleanu. Casa de Cultură a Studenţilor Sucea. Paraziții și Andra, concerte la Suceava. Concertul Primăverii”, al Paulei Seling și Filarmonicii Botoșani, mărțișorul oferit de.


Dupa un an 20cu rezultate exceptionale, nu mai putin de trei titluri de . Concert Tudor Gheorghe - Îndragostiţi fără noroc. Iulius Mall îți aduce primăvara și .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare