joi, 9 noiembrie 2017

Casa structura metalica vs lemn

La construcția unei case se pot economisi sume importante, doar prin alegeri cumpătate. Când vine vorba de finisaje, răspunsul depinde . MDS Building SRL oferă soluţii moderne şi eficiente în proiectarea şi execuţia locuinţelor din lemn şi pe structură metalică.

Case din Lemn vs Case din Caramida vs Case Metalice. Din ce am vazut eu – imi iese suprafata interioara mai mare pe structura metalica fata de bca sau caramida. Casele pe structură metalică sunt mai ieftine decât cele din zidărie, dar. E mult mai usor sa lucrezi cu lemn sau caramida din punctul asta de .

Pentru cei care vor să îşi construiască o casă în această perioadă, varianta casei de fier, pe structură metalică uşoară, constituie cea mai ieftină . Cât de real este mitul că o casă din lemn este mai ieftină ca una clasică. Case ecologice din lemn” - sunt doar. Bene Arpad spune că o casă din lemn, la cheie . Cladiri pe structura metalica versus cladiri pe structura de lemn. Blog-constructii case si amenajari sfaturi si trucuri sa va imbunatatiti casa. Dezavantajele caselor din beton sau zidarie.


Avantajele si Dezavantajele caselor pe structura metalica. Datorita flexibilitatii lemnului casele de lemn se comporta mai bine si sunt mai putin periculoase la cutremur .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare