vineri, 24 noiembrie 2017

Croitoreasa caut de lucru

Caut croitoreasă cu experiența serioasă. Caut croitoreasa cu experienta in confectionarea costumelor de baie. Cautam croitoreasa pentru colaborare.

Locuri de munca Caut loc de munca. Anunturi din Imbracaminte : Croitoreasa cu experienta,caut lucru (serii mici),orice tip de produs pentru atelier propriu. Oferim contract de munca, salariu atractiv si mediu de lucru placut.


Caut croitoreasa cu experienta pentru croit si cusut produsul cap coada.

Medii de specialitate; stagiul de muncă Peste ani. Oferte CROITOREASA CAUT DE LUCRU - Vanzari, Cumparari, Servicii CROITOREASA CAUT DE LUCRU - catalog online si anunturi. Vezi de locuri de munca in croitoreasa disponibile chiar acum pe BestJobs. Croitoreasa cu experienta ani, caut loc de munca. Expierenta in croitorie de ani,plus ani expierenta in Londra caut de munca.


Croitoreasa cu experienta in domeniu. Cauta oferte si anunturi despre croitoreasa la domiciliu. Cautam croitoreasa cu experienta in lucrul cu materiale de perdele si draperii storuri si rejanse cusute manual Persoana ideala este aceea care isi pune in . Program de lucru flexibil: part-time (sau ore) sau full-time (ore), in functie de.

Oferte noi pe post de croitoreasa perdele. Căutam persoana serioasă pentru postul de consilier vânzări perdele in magazin . Descrierea jobului Companie ce vinde rochii de mireasa si ocazie cautam croitoreasa cu experienta care sa stie sa realizeze cap-coada un produs la cerintele . Caut croitoreasa pentru colaborare colectie rochii de ocazie unicat , care sa cunoasca sa . Caut Croitoreasa cu experienta in croitorie comanda, modificari in rochii de seara si altele. Daca aveti experienta necesara va rog sa sunati ptr mai multe detalii.


Femeie ani caut de lucru in domeniu vestimentar (desenator de moda, croitoare, tehnolog ,cusutoreasa), am experienta de ani in acest . SC ROMTEXTIL SA Constanta angajeaza : - croitorese , tesatoare Programul de lucr. Tanar ani Caut de Munca Ca Confectioner Textile Valabil Pentr. Lucru la masina liniara si triplock.


Croitoreasa-cusutoreasa cu experienta de de ani caut de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare