joi, 2 noiembrie 2017

Caut menajera pitesti

Postezi gratuit un anunt pentru bone si astepti sa fii contactat de bona cautata. Traducatori din Pitesti cu experienta si recomandari: traducator engleza, traducator franceza, traducator italiana, traducator spaniola. S Dacia, Showroom Peugeot, Uzina Dacia, Euromall Pitesti,case, vile, hale, croitorii,.

România, cele mai multe bone şi menajere din Filipine lucrează în Bucureşti,. Ce studii trebuie sa aiba bona October 3 20Am sa incerc sa fac distinctie intre o bona din Suedia si una din Romania, pentru ca si . Ajutor in casa Bona-Menajera, Bucuresti. Boulevard Cafe, situat pe b-dul Gheorghe Sincai nr.

A, zona Tineretului, cauta urgent femeie de serviciu pentru curatenie si vase. Bucuresti caut menajera care sa se ocupe de aprovizionare, piata, ziare, gatit, curatenie,. Gaseste fotograf profesionist in Pitesti. Fotografi din Pitesti cu experienta si recomandari: fotograf nunta, fotograf botez, fotograf evenimente.


INVESTESTE IN TINE SRL-D – Piteşti, AG. Delta Consulting British – Piteşti, AG. Caut o femeie muncitoare k menajera fara obligati curata draguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare